SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Arşiv

2020 Yılı Efes Selçuk’ta “Dayanışma Yılı”

Güncelleme: 19:58 - 07.12.2023
2020 Yılı Efes Selçuk’ta “Dayanışma Yılı”

Efes Selçuk Belediyesi’nin 2020 yılından geriye hiçbir icra dosyasının kalmadığını belirten Başkan Ceritoğlu Sengel; “Hukuk İşleri Müdürlüğümüzden aldığımız veriler ışığında gurur duyarak söyleyebilirim ki icra takibinde hiçbir dosyamız kalmadı. Benzer bir gurur tablosu Vergi Dairesi için de geçerli. Vergi Dairesine olan borçlarımızı yapılandırdık. Vergi Dairesi’ne gecikmiş hiçbir borcumuz yok” dedi.

KENT ESNAFINA EFESLİM KART İLE 543 BİN TL KAZANDIRDIK

Yıl içerisinde belediye tarafından yürütülen ekonomik politikaların kazanımlarına da değinen Başkan Ceritoğlu Sengel; “ Efeslim Kart Projemiz kapsamında 343 vatandaşımıza verdiğimiz alışveriş kartı ile 543 200 TL’yi kent içerisinde tutarak, esnafımıza kazandırdık. Makine İkmal Bakım ve Onarım Şefliğimiz bünyesinde kendi atölyemizde, kendi olanaklarımızla yapılan taşıt onarım ve bakımlarından 183.900 TL, Temizlik İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde üretilen 9 bin adet süpürge ile 90 000 TL tasarruf sağladık. Hurdadan çıkartarak geri dönüşüme kazandırdığımız 127 adet konteyner ile 177 800 TL kazanım elde ettik” dedi.

TASARRUF DOĞAYA DA KATKI SUNDU

Kurum bünyesinde yapılan tasarruf çalışmalarından bazıları ile doğaya katkı sunularak kaynakların verimli kullanıldığının altını çizen Başkan Ceritoğlu Sengel; “ Deppo Efes’te soğuk hava odalarında kullanılan PVC perde sistemi ile 60 hanenin 1 yılda kullandığı elektrik oranından tasarruf sağlıyoruz. Yine Deppo Efes’te özel bir sistemle  işletme kendi kullandığı suyu yağmur sularından karşılıyor. Yüzde 87’sini yeşil alanlarımızda yüzde kullanılan sulama sistemi ile 5191 ton su tasarrufu sağlıyoruz. Ayrıca belediyemiz güneş enerjisi tesislerinden yıl içinde 132 046 TL gelir elde ettik” dedi.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz