SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Ekonomi

Bayram alışverişi yapacak kart sahipleri! Bankanız tek SMS’e 1.000 TL hediye edecek

Yayınlanma:
Bayram alışverişi yapacak kart sahipleri! Bankanız tek SMS’e 1.000 TL hediye edecek

Türkiye, Ramazan Bayramı için geri sayıma başladı. Ramazan Bayramı’nda kıyafet alışverişi yapacak olanlar bütçelerini şimdiden ayarlamaya çalışırken yapılan bir son dakika açıklaması da gündemin önemli konu başlıkları arasında yer aldı. Ramazan Bayramı’na özel olarak kampanyalarını genişleten bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası’ndan bir son dakika açıklaması geldi.

Ramazan Bayramı’nda müşterisinin bütçesine destek olacağını açıklayan Ziraat Bankası, ”Giyim Alışverişlerinize Toplam 1.000 TL Bankkart Lira” ifadeleri ile yeni kampanyasını müşterisinin bilgisine sundu. Giyim ve Ayakkabı sektörlerindeki üye işyerlerinde toplam bin TL Bankkart Lira hediye edecek olan Ziraat Bankası, 30 Nisan tarihine kadar geçerli olan kampanyanın katılım koşullarını da duyurdu.

GİYİM SEKTÖRÜNDE ZİRAAT BANKASI’NDAN BİN TL HEDİYE

30 Nisan tarihine kadar geçerli olan kampanyanın detaylarını duyuran Ziraat Bankası, ”Bankkart’ınız ile giyim ve ayakkabı sektörlerindeki üye işyerlerimizde Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız her 2.500 TL – 4.999 TL arasındaki alışverişinize 250 TL, her 5.000 TL ve üzeri alışverişinize 500 TL, toplam 1.000 TL Bankkart Lira verilecektir.” ifadelerine yer verdi.

Kampanyaya Bankkart Mobil ya da bankkart.com.tr’den katılım sağlanabileceği ifade edilirken müşteri bazında olduğu ve en fazla bin TL Bankkart Lira kazanılabileceği ifade edildi. Kampanyaya SMS ile de katılım sağlanacağı ifade edilirken kampanyanın bireysel Bankkart sahibi müşteriler için geçerli olduğu kaydedildi.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz