SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Ekonomi

Bu bankada hesabı olanların kartlarına 7.500 TL iade edilecek! Detaylar belli oldu

Yayınlanma:
Bu bankada hesabı olanların kartlarına 7.500 TL iade edilecek! Detaylar belli oldu

Bankaların müşterileri için sunduğu kampanyalar son dönemlerde hız kazandı. Özellikle o banka müşterileri için birbirinden farklı kampanyaları duyurmaya devam ediyor. Bu bankada hesabı olanların kartlarına 7.500 TL iade edilecek!

Kamu bankası denilince akla gelen bankalar arasında olan Ziraat Bankası’ndan güzel haber geldi. Banka, yaptığı duyurusunda 30 Nisan tarihine kadar kampanya şartlarını taşıyanlara 7.500 TL tutarında Bankkart TL verileceğini belirtti.

ALIŞVERİŞ MİKTARINA GÖRE PARA YATIRILACAK

Kampanyanın detaylarına göre tek seferde yapılacak alışverişlerin miktarlarına göre hesaplara para yatırılacak. Ziraat Bankası yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

“Bankkart’ınızın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Touristica’da tek seferde yapacağınız 25.000 TL – 49.999 TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişinize 2.500 TL Bankkart Lira, 50.000 TL – 99.999 TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişinize 5.000 TL Bankkart Lira, 100.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişinize 7.500 TL Bankkart Lira verilecektir. Üstelik peşin fiyatına 9 taksit avantajından yararlanabilirsiniz.

 

KAMPANYA KOŞULLARI AÇIKLANDI

Kampanya koşullarına ilişkin açıklama yapan Ziraat Bankası, kampanyanın 1 Nisan’da başlayacağı ve 30 Nisan tarihine kadar devam edeceğini belirtti. Katılmak isteyenlerin bankada kayıtlı cep telefonlarından TOURISTICA yazara 4757’ye SMS atması gerektiği ifade edildi. İşte katılım koşulları:

  • Kampanya 1-30 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Kampanyaya Bankkart Mobil’den, bankkart.com.tr’den veya SMS ile katılabilirsiniz.
  • SMS ile kampanyaya katılmak için Bankamızda kayıtlı cep telefonunuzdan TOURISTICA yazıp 4757’ye SMS gönderebilirsiniz.
  • Kampanyadan yararlanabilmek için asıl kart sahibi tarafından kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir.

7 Mayıs tarihinde yüklenecek olan Bankkart TL’ler kullanılmaması halinde 10 Haziran tarihinde geri alınacağı belirtildi. Bu sebeple Bankkart TL’leri alanların en geç 9 Haziran’a kadar paralarını kullanması gerektiği ifade edildi.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz