SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Ekonomi

Dev Adım Atıldı! Her Yaşa ve Her Kadına Özel 200.000 TL’ye Kadar Kredi İmkanı

Girişimci kadınlara yönelik muazzam bir destek kapısı aralanıyor! Belediyenin sağladığı tam 200 bin TL'lik dev destek, kadın girişimcilere yeni ufuklar açıyor. İşte detaylar...

Yayınlanma:
Dev Adım Atıldı! Her Yaşa ve Her Kadına Özel 200.000 TL’ye Kadar Kredi İmkanı

Kadın girişimcilerin ekonomik özgürlüğünü güçlendirmek için önemli bir adım geldi! “Kadın Girişimcilere Mikro Kredi” hizmeti ile kadınların iş dünyasındaki varlığını desteklemek ve işlerine katkı sağlamak amacıyla önemli bir projeye imza atılıyor.

Kadın Girişimcilere Mikrokredi Müjdesi

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şeniz Doğan, kadın girişimcileri desteklemek için güçlü adımlar atıyor. Belediyenin kadınlara yönelik sunduğu desteklerle tanınan Doğan, şimdi de mikrokredi desteğiyle kadın girişimcilerin yanında yer alacak. 20 bin TL ile 200 bin TL arasında değişen mikrokredi imkanı sunacak olan Doğan, esnek geri ödeme seçenekleriyle kadınların işlerini hızla büyütmesine olanak tanıyacak. Aynı zamanda, eğitim, iş yönetimi, pazarlama ve finansal okuryazarlık alanlarında da destek verilecek.

İLGİLİ HABER Kervan Gıda (KRVGD Hisse) 2024 İlk Çeyrek Bilançosu Nasıl Geldi?
Girişimci kadınlara yönelik muazzam bir destek kapısı aralanıyor! Belediyenin sağladığı tam 200 bin TL'lik dev destek, kadın girişimcilere yeni ufuklar açıyor. İşte detaylar...

Daha önce düzenlenen Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali ile kadın istihdamını artıran belediye, şimdi ise mikrokredi desteğiyle kadın girişimcilerin iş dünyasındaki başarılarına katkı sağlıyor. Bu adım, kadınların ekonomik güçlerini artırarak sağlıklı bir toplum oluşturulmasına önemli bir katkı sağlıyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz