SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Ekonomi

TL Değer Kaybına Devam Ederken Dolar ve Euro Rekor Kırıyor

Döviz kurları rekorlarla dolu bir haftayı geride bırakıyor. Dolar, tüm zamanların en yüksek seviyesini 31,3872 liraya taşırken, Euro da 34,0964 liraya tırmanarak yeni bir rekor kırdı.

Yayınlanma:
TL Değer Kaybına Devam Ederken Dolar ve Euro Rekor Kırıyor

Döviz kurları, son zamanlarda oldukça hareketli bir seyir izleyerek rekorlarla dolu bir haftayı geride bırakıyor. Özellikle dolar ve euro kurlarındaki yükselişler dikkat çekiyor. Dolar, dünkü işlemlerde tarihi bir zirveye ulaşarak 31,3872 liraya kadar yükseldi. Bu yüksek seviyeler, Türk Lirası’nın değer kaybını hızlandırdı ve diğer döviz birimleriyle karşılaştırıldığında da gözle görülür bir zayıflık sergiledi. Euro ise bugün sabah saatlerinde 34,0964 liraya kadar tırmanarak yeni bir rekor kırdı.

tl-deger-kaybina-devam-ederken-dolar-ve-euro-rekor-kiriyor

İLGİLİ HABER Kervan Gıda (KRVGD Hisse) 2024 İlk Çeyrek Bilançosu Nasıl Geldi?
Döviz kurları rekorlarla dolu bir haftayı geride bırakıyor. Dolar, tüm zamanların en yüksek seviyesini 31,3872 liraya taşırken, Euro da 34,0964 liraya tırmanarak yeni bir rekor kırdı.

Türk Lirası’nın değer kaybı hızlanıyor

Türk Lirası’nın değer kaybı, doların Asya seansının sonunda gösterdiği dik yükselişle daha da belirginleşti. Günü 31,2017 liradan kapatan dolar kuru, yeni güne 31,1999 liradan başladı ve Asya seansında dalgalı bir seyir izledi. Ancak, kurlardaki volatilite devam ederken dolar kuru, 31,3072 liraya kadar tırmandı. Euro kuru ise dünkü işlemlerde 34,0887 liraya yükselerek rekor kırdıktan sonra bir miktar gevşedi, ancak günü yine yüksek seviyelerde tamamladı.

Bu rekor seviyeler, Türk ekonomisi ve piyasaları üzerindeki baskıyı artırarak, yatırımcılar ve piyasa katılımcıları arasında endişe yaratmış durumda. Değer kaybının devam etmesi halinde, ekonomik belirsizliklerin artabileceği ve fiyat istikrarının daha fazla etkilenebileceği endişeleri ön plandadır.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz