SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Ekonomi

Yeni Taksitler Açıklandı! O Banka 100 Bin TL İhtiyaç Kredisini Müjdeledi

Vakıfbank, 100.000 TL'lik ihtiyaç kredisi için bomba bir haberle karşımızda! Artık yeni taksit tablosu yayında. İşte detaylar...

Yayınlanma:
Yeni Taksitler Açıklandı! O Banka 100 Bin TL İhtiyaç Kredisini Müjdeledi

Türkiye’de kredi piyasası hareketlendi! Ekonomi yönetimi, talep enflasyonunu düşürmek amacıyla kredi musluklarını sıkıştırmaya karar verdi. Bu karar, bankaların faiz politikalarında değişikliklere yol açtı. Özel bankalar etkilenmese de, kamu bankaları kredi faizlerini artırdı. Vakıfbank’ın ihtiyaç kredisi faizindeki değişiklikle birlikte, yeni faiz oranlarıyla maliyet hesaplamaları hızla yapılmaya başlandı.

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Faizi Değişti

Vakıfbank’ın ihtiyaç kredisi kampanyası, müşterilere aylık yüzde 5,04 faiz oranıyla hizmet sunuyor. Bu sayede, kredi kullanacak müşteriler net maliyetlerini daha önceden hesaplayabiliyorlar. Kampanya kapsamında faiz maliyeti artsa da, banka müşterilerine çeşitli avantajlar sunmaya devam ediyor. Özellikle, müşteriler kredi kullanırken 3 ay taksit erteleme imkanından faydalanabiliyorlar. Bu özellik, özellikle mali zorluklar yaşayan ve ödemelerini ertelemek isteyen müşteriler için büyük önem taşıyor. Taksit erteleme imkanı, müşterinin tercihine bağlı olarak kullanılabiliyor ve istemeyen müşteriler bu avantajdan vazgeçebiliyorlar.

İLGİLİ HABER Kervan Gıda (KRVGD Hisse) 2024 İlk Çeyrek Bilançosu Nasıl Geldi?
Vakıfbank, 100.000 TL'lik ihtiyaç kredisi için bomba bir haberle karşımızda! Artık yeni taksit tablosu yayında. İşte detaylar...

Vakıfbank’ın ihtiyaç kredisi kampanyasında vade seçenekleri belirli kurallara göre düzenleniyor. 50.000 TL’ye kadar olan krediler için 36 aya kadar vade imkanı sunulurken, 50.000 TL ile 100.000 TL arasındaki krediler için 24 aya kadar, 100.000 TL üzeri krediler için ise 12 aya kadar vade seçenekleri bulunmaktadır. Bu azami vade süreleri sıkı bir kural olarak uygulanmaktadır ve müşterinin finansal durumu ne olursa olsun bu süreler aşılamaz. Banka, bu kurallara uyulmaması halinde BDDK tarafından cezalandırılabilir.

İLGİLİ HABER Turk Prysmian Kablo (PRKAB Hisse) 2024 İlk Çeyrek Bilançosunda Zarar Açıkladı
Vakıfbank, 100.000 TL'lik ihtiyaç kredisi için bomba bir haberle karşımızda! Artık yeni taksit tablosu yayında. İşte detaylar...

Vakıfbank 100 Bin TL İhtiyaç Kredisi Maliyet Hesaplaması

Vakıfbank’ın ihtiyaç kredisi maliyetleri açıklandı: 24 ay vadeli 100.000 TL kredi kullananlar, aylık 8.378 TL taksit ödüyorlar. Ancak, bu kredi toplamda 201 Bin TL’ye mal oluyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Arztakvimi.com.tr içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, arztakvimi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz